maanantai 22. huhtikuuta 2013

Xian tiineysröntgen - tyhjä

Otsikko kertookin kaiken.. Tänään oltiin siis Xian kanssa tiineysröntgenissä. Vaikka maha ei olekkaan kasvanut paljoakaan, elätin toiveita siitä, että ehkä siellä mahassa kuitenkin olisi edes yksi pentu.. Mutta ei.. :( Klinikalla oli hieman pettynyt olo, kun katsoimme röntgen kuvaa ja eläinlääkäri sanoi, että valitettavasti ei ole pentuja.. Osasin kyllä odottaa tätä vastausta, mutta kuitenkin se jotenkin kolahti ja lujaa. Kotimatkan sitten ajoinkin kyyneleet silmissä. Itselläkin niin tyhjä olo, kuin vain voi olla.

Ei kuitenkaan nyt auta masentua pitkäksi aikaa, vaikka muutama päivä ehkä meneekin surullisella fiiliksellä. Täytyy kuitenkin alkaa jo miettimään tulevaa ja pohtia meidän treenailuja. Agilityyn päästään taas ensi viikolla ja siellä sitten mietitäänkin, miten alettaisiin niitä kontakteja tekemään/opettelemaan uudestaan. Tokoa alotellaan taas harrastamaan kotosalla paljon enemmän ja kesän aikana toivottavasti järjestetään jonkin sortin toko kurssi, johon sitten mennään mukaan. Olisi todella mahtavaa, jos päästäisiin vuoden loppupuolella tokokisoja starttaamaan.

Ensi vuodelle oli paljon ihania suunnitelmia agilityn ja tokon osalta, mutta sen näkee ajan kanssa, miten ne toteutuu vai toteutuuko ollenkaan. Let`s see!

Tähän loppuun vielä lyhyt video, kun treenailtiin tuossa ulkona vähän seuraamista maaliskuun alkupuolella. Videon laatu on aika surkea (ja youtube teki laadusta vielä surkeamman!), mutta kai siitä jotain näkee :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti