maanantai 15. huhtikuuta 2013

Xia vrk 49

Enpä oo päivittänyt Xian kuulumisia ollenkaan! Jestas, miten on unohtunut. Tosiaan tänään neidillä vrk 49 ja massu ei ole kasvanut toivottuun tapaan :( Ensi viikon maanantaina mennään tiineysröntgeniin, jossa sitten selviää, olisko siellä massussa kuitenkin elämää <3 Muutama viikko sitten oli aamuruoan syönti hieman hankalaa ja muutamana aamuna jäikin ruoka kuppiin. Päivän mittaan ruoka sitten aina kelpasi. Xiasta on tullut kyllä sellainen hali/pusu/syli koira että! Sitä se oli jo ennen astutustakin, mutta on kyllä vielä enemmän nyt tullut läheisyyden hakijaksi. Minä olen aivan hulluna katsonut/tutkinut Xian mahaa aamuin ja illoin, josko se jo kasvaisi. Hieman turhauttaa, kun selkeää merkkiä ei ole siitä, että Xia olisi tiineenä. No, nyt saadaankin jännätä ensi viikon maanantaihin, niin sitten nähdään onko vaaveja tulossa muutaman viikon päästä!

<3 

Viikonloppuna kävin Vaasan näyttelyissä, vähän ottamassa kuvia sekä tietenkin kiertelemässä myyntikojuja! Sieltä sitten tarttuikin käteen Nukalle kaulapanta sekä nahkahihna! Aivan Nukan väriset ;)


Onnittelut vielä tätäkin kautta kaikille ystäville ja tutuille, joilla meni todella hienosti näyttelyissä! Oli ilo olla katsomassa sekä kannustamassa :)

Tänään kävin hakemassa Mustista&Mirristä Xialle ruokapussin. Pitihän se arvata, että sielläkin piti sitten vähän kierrellä ja katsella tavaroita, joten tuli sitten ostettua ruokapussin lisäksi Xialle kevät/kesä hihna! Hurtan talutushihna ja aivan mielettömän värinen; Vadelma <3 Sopii meidän neidille niin hyvin :)


2 kommenttia:

  1. Noi hurtan heijastin hihnat on ihan parhaat. Meil on kaikilla =) Tsempit ultraan, toivottavasti tulisi pieniä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on joo! Ite tykkään myös nahkahihnoista :) Mulla sattui olemaan kaapin pohjalla kaks tollasta hurtan hihnaa täysin käyttämätöntä, vaalean sininen sekä sellanen ruskehtava, niin on nyt kesäksi kaikille koirille sitten uudet hihnat :)

      Poista