tiistai 29. tammikuuta 2013

Kuulumisia ja kuvia :)

Taas on mennyt hetki edellisestä kirjoituksesta. Sunnuntai iltana kyllä jo mietin, että nyt täytyisi kirjoittaa blogia, mutta "voimat" eivät riittäneet ja tv:n katselu taisi viedä voiton ;) No mutta nyt taas täytyy vähän päivitellä kuulumisia!
Viime viikolla molemmat treenit peruttiin pakkasen vuoksi, joten Seralle ja Xialle tuli vapaa viikko. Itseä harmitti tosi kovasti, kun kuitenkin treenit ovat vain kerran viikossa ja jos ne jää välistä, niin periaatteessa tulee kahden viikon treenitauko :/ Onneksi nyt näyttää mittari niin vähää, että huomenna päästään varmasti taas treenaamaan!
Viime viikonloppuna käytiin taas moikkaamassa ihmiskavereita ja koirakavereita :) Lauantaina ensimmäiseksi käytiin kyläilemässä tuttava perheen luona. Heillä on trikki sheltti tyttö, Sara, jota nähtiinkin ensimmäistä kertaa! Nuka oli aivan innoissaan ja saikin Sarasta oivan leikkikaverin :) Siinä sitten koirat juoksivat ympäri taloa, pää viidentenä jalkana. Harmin paikka, kun Nukasta ja Sarasta ei tullut otettua yhtään kuvaa. Ensi kerralla sitten pitää muistaa!
Sitten kävimme myös treffaamassa Susannaa, Sumua ja Unia, pitkästä aikaa! :) Käytiin kävelemässä pellolla, jossa koirat saikin vapaana juoksennella ympäriinsä. Lenkin jälkeen liimattiin Susannan kanssa Nukan korvat uudestaan. Viime viikon alussa Nukalta lähti korvat liimasta, kun poika niin hanakasti niitä aina raaputtelee takajaloillaan. Jospa nyt edes viikon taikka pari nuo taas pysyisivät :)
Sunnuntaina käytiin vielä moikkailemassa collie kavereita! Pihassa peuhasi viisi collieta ja kaksi shelttiä. :)

Muutama kuva viikonlopusta!

Sumu, Nuka ja Xia

Nuka ja Sumu

Xialla vauhti päällä ;)

Nuka isottelee!

Lujaa, lujaa, lujaa!

Xia, Nuka ja Sumu perässä

Rakkaat <3

Sumu vartioi Nukan jokaista liikettä :)

Sera <3

Kuvan pilaa talutushihna :/

Nuka ja iso Rico

Nuka, Rico ja Remu

Collie kasa

Nuka ja Remu :)

Mila, Nuka, Xia ja Remu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti