sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Koirien täyteinen viikonloppu

Tiistaina olimme Nukan kanssa tapaamassa Alexiaa ja hänen shelttiänsä Liloa. Nuka oli taas kerran todella rohkea ja meni reippaasti tutustumaan uuteen koiraan :) Pääsivät hetkeksi leikkimään puistoon ja hienosti koirulit juoksivat. Hieman yhdessä vaiheessa Nuka säikähti, koska Lilo (ADHD :D) oli niin energiaa täynnä, että juoksi sinne tänne ja muutaman kerran Nuka jäi jalkoihin. Mutta ei se mitään, hienosti toipui niistä kuitenkin ;)

Alexia, Nuka ja Lilo :)

Leikkimistä :)

Viikonloppuna olimme vanhempien luona käymässä koirien kanssa ja tietysti piti heti sielläkin järjestää koira tapaamisia :) Perjantai iltana kävimme Nukan kanssa Ninan luona, jotta Nina sai katsastaa Nukan korvat. Nina liimasi korvat ja operaatio sujui vallan mallikkaasti, Nukan saadessa hyvyyksiä ;) Oli todella mukava käydä Ninalla, sai vinkkejä kokeneelta kasvattajalta, joita arvostan kovasti! Muutenkin oli kiva jutella ja kuulla mielipiteitä Nukasta, ja kaikesta muusta. Iso kiitos siis Ninalle! :)

Korvat nätisti "rusetilla" :)

Lauantaina saatiin vieraaksi ystäväni Eija,hänen kihlattunsa Matti sekä heidän kaksi ihanaa samojediansa :) Nuka oli taas aivan yllättävän rohkea! Aivan mahtavaa! Poika meni reippaasti heti haistelemaan ja pian jo alkoikin leikkimään :)

Blondie, Nuka ja Nana :) Kuvan ottanut Eija


Sunnuntaina oltiin koirien kanssa aamusta ensin vain takapihalla riehumassa, ja minä yritin ahkerasti ottaa kuvia. Noh, eipäs niistä kuvista onnistunut kuin vain muutama! Täytyy hieman hioa kuvaamistaitoja ;)

Xia ja Nuka

Juoksemista, kaikki kolme samassa kuvassa :D

Kotimatkalla vielä käytiin ystäväni Saijan luona tervehtimässä heidän perhettään sekä kelpie Puttea :) Nuka ei taaskaan ujostellut, vaan heti meni pää viidentenä jalkana tutustumaan Putteen. Sai taas olla niin ylpeä pikkusesta :) Oli mukava nähdä taas pitkästä aikaa Saijaa ja Puttea, toivottavasti näemme pian taas uudelleen! Kuvat on ottanut Saija. :)

Nuka ja Putte :)

Ja taas :)

Putte, Nuka, Xia, Minä ja Sera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti