tiistai 14. toukokuuta 2013

Valssia

Eilen Xian treeneissä teemana oli valssi(t). Ensimmäinen ajatus oli taas, että kuinkahan tästä selvitään, kun viime viikon treenit olivat olleet sellaista häslinkiä. Mutta kuitenkin pidin mielen positiivisena, että eiköhän me pärjätä ja hienosti :) Sellaisen päätöksen olen nyt tehnyt, että A:ta sekä puomia emme mene, ennenkuin alastulo on hallinnassa. Jätimme siis ne suorittamatta radalla. Keinua ja keppejä(kaarilla) mentiin pitkästä aikaa, neiti yllätti niissä kyllä todella positiivisesti! Rataa yritin piirtää yhdellä ohjelmalla, että tänne olisin saanut sen laitettua, mutta demo version kun omistan, niin ei suostunut tekemään kuin muutaman esteen radan ja siihen se sitten tyssäsi :( Eli jos joillakin on vinkkejä, mikä radan teko ohjelma olisi hyvä, niin kertokaa ihmeessä! :) Takaisin aiheeseen. Mentiin siis 11esteen pätkää. Valssit kerkesin tekemään hyvin muutamaan väliin ja Alexialta (treenien vetäjältä) saimme myös hyvää palautetta tästä! Jihuu :) Tällä kertaa harjoitukset menivät siis aivan nappiin, lisää tällaisia ;)

2 kommenttia:

 1. Mie oon käyttänyt AgilityBluesia ja vaikka demoversio onkin, niin ihan kokonaiset radat oon sillä saanut piirrettyä. :) Tosin tallentamaanhan siinä demossa ei pysty, vaan pitää screenshot napata ja sit tallentaa painttiin tms.

  Lisäilin teidät muuten meidän blogilistaan, pitäähän nyt puolisiskon blogia seurata kun se vihdoin bongattiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän mulla ei ohjelma suostunut laittamaan kuin vain muutaman esteen, hmmm :s Täytyisi vähän perehtyä siihen enemmän.

   Mukavaa kun saadaan lisää lukijoita! :) Täytyypä seurailla teidänkin blogia! :)

   Poista