lauantai 29. joulukuuta 2012

Pennun täyteistä elämää

Huomenna tulee kuluneeksi viikko siitä, kun haimme sheltti pentumme Nukan kotiin. Yhteiselomme on alkanut sujumaan hyvin :) Tietenkin on taas ollut tottuminen erilaisiin rutiineihin, kun on taas pentu talossa. Tuntuu, että Xian pentuajasta olisi jo ikuisuus, vaikka neiti täyttää helmikuussa vasta kaksi vuotta. Nuka on osoittautunut todella reippaaksi ja vilkkaaksi kaveriksi :) Nuka ja Xia leikkivät todella paljon keskenään, Sera seuraa mieluummin sivusta. Sera on ollut hieman hämillään, kun on taas terävä hampainen pieni karvapallero talossa.

Nuka ja Xia päiväunilla leikkituokion jälkeen :)

Tiistaina olimme tapaamassa ystävääni Susannaa ja hänen kahta collietaan Unia ja Sumua (kuvia myöhemmin), ensimmäiset niin sanotut ulkopuoliset koirat, joita Nuka tapasi. Vaavi ei ollut moksiskaan, haisteli ja katseli uusia tuttavuuksia mielellään. Tavoitteena nyt onkin, että yritämme tavata mahdollisimman paljon tuttavien koiria, jotta Nuka varmasti tottuu erilaisiin koiriin. Minulle itselle on todella tärkeää, että koirasta tulee sosiaalinen.

Nuka nokosilla

Xian ja Seran kanssa on nyt tullut joulutaukoa agilityn treenaamisesta, jopa 3viikkoa! Itse olisin kyllä mielelläni mennyt treenaamaan loma aikanakin, mutta kun ei ole treenejä niin sitten ei ole :( Seran kanssa treenit alkaa ensi viikolla ja Xian kanssa tammikuun toisella viikolla (jos neiti ei aloita juoksuja ennen sitä). Täytyy kyllä nyt skarpata ja treenata tokoa kotosalla, jotta loma ajasta on jotain hyötyäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti