lauantai 22. maaliskuuta 2014

Seinäjoki RN 9.3.2014, Nuka ROP!!

Parisen viikkoa sitten oltiin Nukan kanssa esiintymässä Seinäjoen ryhmänäyttelyssä. Odotukset eivät olleet korkealla, koska tiedettiin tuomarin olevan todella tarkka. Kuitenkin päätettiin lähteä näyttelyyn hyvillä mielin, pitämään hauskaa sekä tapaamaan ihanaa kasvattajaa ja mukavia ihmisiä. Näyttelyiden lopputulos sitten yllättikin aivan täysin, sillä Nuka oli JUK1, SA, PU1, SERT ja ROP!! Meni monta päivää ennenkuin sisäistin ja tajusin asian täysin! :D Nuka esiintyi todella hienosti, josta olin todella ylpeä! <3

Tuomari: Lena Danker
Arvostelu: 1,5v merle-poika, jolla oikeat mittasuhteet. Hyvä pään kiila. Hyvät korvat. Kaunis ilme. Oikea purenta. Erinomaiset etukulmaukset ja hyvin lupaava eturinta. Vielä hieman kapea rintakehä. Hyvä lanne ja selkä ja lantio. Riittävä hännän pituus. Hyvä luusto. Erinomaiset käpälät. Liikkuu hyvällä pitkällä matalalla askeleella. Yhdensuuntainen edestä ja takaa. Miellyttävä luonne.

Päivä oli kaikinpuolin täydellinen. Seura oli parhainta mitä voi olla. :) Suuret kiitokset siis ystäville sekä kasvattajalle ihanasta päivästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti