lauantai 21. syyskuuta 2013

Möllitokoilua

Järjestettiin kaverin kanssa meidän seuralla möllitoko, samalla itsekin pääsi vähän treenaamaan kisatilannetta. Aamulla mentiin hallille 10maissa laittelemaan paikkoja. Xia oli alusta asti mukana ja hienosti käyttäytyi. Ihan kiva määrä oli osallistujia, 17kpl. ALOssa tietysti eniten :) Myös me olimme alokas luokassa. Treenaaminen on jäänyt nyt vähän vähemmälle, lähinnä kerran viikossa ollaan ohjatusti treenailtu. Eli hirveän suuria odotuksia ei ollut. Tässä meidän päivän kokeen pisteet:

1. Luoksepäästävyys 10 (todella nätisti oli perusasennossa koko ajan)
2. Paikalla makaaminen 9 (varmaan ensimmäistä kertaa pysyi paikkamakuussa koko 2minuuttia, ilman palkkausta! Siis vau! Olin niin ylpeä ja iloinen. Välimatka koiraan oli n.5-6metriä, jotta Xia pysyisi rauhallisena eikä alkaisi välimatkan takia stressaamaan)
3. Seuraaminen kytkettynä 8.5 (välillä pientä jättäytymistä, mutta pysyi mukana)
4. Seuraaminen taluttimetta 8.5 (sama tässäkin, eli pientä jättäytymistä)
5.  Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9.5 (hienosti meni maahan käskystä)
6. Luoksetulo 0 (meillä todella varma liike ollut aina, mutta nyt jostain kumman syystä lähti perään)
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 (meni maahan. Ei kuunnellut kunnolla käskyä, vaan ennakoi taas, että kun viimeksi mentiin maahan niin mennään nyttenkin. Tätä saamme paljon treenata)
8. Estehyppy 9 (meni hyvin)
9. Kokonaisvaikutus 8

Pisteet 133, tulos ALO3. Harmitti kyllä, kun pari liikettä meni nollille. Muuten tulos olisi ollut huomattavasti parempi, oltaisiin varmasti päästy jopa ALO1 tulokseen. Mutta ei auta, treeniä treeniä, että saadaan lisää varmuutta liikkeisiin :) Olin niin ylpeä kuitenkin tuosta meidän neidistä! <3 Oli rauhallinen koko hallilla olo ajan, eikä haukkunut yhtään (joka oli iso ihme). Tavoitteena meillä on kyllä ensi vuonna startata useammmassa oikeassa kokeessa! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti