sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäis viikonloppu

Täällä ollaan kyllä nautittu, kun on ollut normaalia enemmän vapaapäiviä! :) Perjantaina kävimme Nukan kanssa seuraamassa koirahallilla Epiksiä, joissa kisasi ystäväni Saija kelpiensä Puten kanssa. Ensimmäiset Epikset kyseisellä parilla ja voittohan sieltä tupsahti,jee! Episten jälkeen menimme koirien kanssa jäälle nauttimaan auringon paisteesta ja mukaamme saimme Susannan, Sumun ja Unin. Oli mukava nähdä taas pitkästä aikaa. Lenkin jälkeen kävimme kotona vähän huilaamassa, teipattiin Nukan korvat ja sitten vielä lähdettiin takaisin jäälle.










Minä lennän!


Lauantaina piipahdettiin Saijan luona. Kävimme pienellä lenkillä, niin koirat saivat juosta ja me rupatella :)





Tänään lähdettiin shelttiporukalla jäälle lenkille. Aurinko taas paistoi siniseltä taivaalta ja kaikki nautimme ihanasta ilmasta,seurasta ja koirista :) Kuvia tuli otettua 170kappaletta! En viitsi kaikkia tähän laittaa ;)






sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Epis video

No nyt vihdoinkin on video saatu ladattua, elikkäs tässä nyt olisi ensimmäinen rata epiksistä 16.3.2013.


torstai 21. maaliskuuta 2013

Epikset 16.3

Viime lauantaina oltiin Seran kanssa seuran epiksissä. Yritin saada laitettua video pätkää tänne radasta, mutta kun omistaa "ihanan" Iphonen, niin ei oikein tuo videon lataaminen onnistunut koneelle :( Täytyy viikonlopun aikana perehtyä asiaan tarkemmin. Mutta niin, epikset meni hienosti, olin toosi tyytyväinen :) Mölli agi radalla oli kaksi eri vaihtoehtoa mitä mennä. Ensimmäinen oli ns helpompi vaihtoehto ja toinen sisälsi kepit,keinun ja renkaan. Valittiin tietysti ensimmäinen, koska keinua ei vielä Sera suostu suorittamaan. Radan menimme kaksi kertaa ja molemmilta tuli 10 virhepistettä(riman tiputus ja kontakti), mutta aika alitti ihanne ajan molemmissa n.10sekuntia. Näin ollen tultiin kolmansiksi, jee! :) Olin todella tyytyväinen ratoihin, kokonaisuuksina menivät hienosti ja Sera kuunteli mahtavasti vaikka ohjaajaa jännitti ihan hirveästi.


tiistai 12. maaliskuuta 2013

Näyttely treenailua



Nukan kanssa ollaan nyt aloiteltu näyttely treenaaminen. Viime viikon maanantaina oltiin ensimmäistä kertaa näyttely treeneissä ja Nuka oli kyllä aivan mahtava! :) Nuka on aina niin innoissaan, kun pääsee treenihallille. Ensimmäisissä treeneissä poika tajusi nopeasti seiso-käskyn tarkoituksen ja sitä sitten reenattiin. Pöydällä Nuka käyttäytyi hienosti, vaikka oli aivan uusi ihminen kopeloimassa. Nukaa ei sellaiset haittaa, on se niin ihmis rakas koiruli :) Eilen toisissa näyttely treeneissä muistuteltiin mieleen seiso-käskyä. Ensin hieman meinasi pylly mennä alas käskyn kuullessaan, mutta sitten kun taas muisti mitä seiso-käskyllä haetaan, niin alkoi menemään hienosti. Edes takaisin sekä ympyrää kävellessä/juostessa ihmettelin, kun Nuka koko ajan edistää ja yrittää pyörähtää oikealle puolelle. Lopulta tajusin, että tämä taitaa johtua siitä, koska palkkaan sitä oikealla kädellä (miksi oikealla kädellä palkkaaminen on niin luontaista?). Joten nyt täytyy alkaa palkan tulemaan vasemmasta kädestä! Nukan korvat ovat olleet nyt ilman liimaa, koska poika repi korvat irti muutamaan otteeseen noin kuukausi sitten. Nyt kun korvat ovat vihdoin ja viimein parantuneet, niin sunnuntaina koitettiin uutta tekniikkaa, eli teipattiin korvat. Itse en ollut kuullutkaan korvien teippaamisesta ennen. Nukan kasvattaja valaisi minua tästä operaatiosta ja sain todella hyvän nettisivun, josta sai hyvän käsityksen asiasta. Korvien teippaus sujui yllättävän hyvin ja selvittiin siitä aika nopsaa, hyvä me! Katsotaan millaiset korvista tulee :)

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Nukan kasvu

Tässä olisi Nukan kasvu taulukko:


Ikä
Korkeus
Paino
7vko

8vko

9vko

10vko

11vko

12vko

13vko

14vko

15vko

16vko
-

-

24cm

25cm

26cm

27,5cm

28cm

29cm

30cm

31,5cm
2035g

-

2600g

3100g

3300g

3900g

4200g

4500g

4900g

5200g

Sitten vielä kuva pläjäys, josta näkee konkreettisesti miten Nuka on muuttunut ja kasvanut viikkojen kuluessa :)

Nuka 9 viikkoa
Nuka 11  viikkoa
Nuka 12 viikkoa
Nuka 15 viikkoa
Nuka 16 viikkoa

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Täällä taas pitkästä aikaa!

On mennyt taas hieman aikaa viime päivityksestä. On ollut niin kiireitä, että ei ole ehtinyt istumaan koneella melkein ollenkaan! Tosiaan Xialla alkoi juoksut kuun alusta ja näin ollen Xia matkasi kasvattajan luokse 18.2 astutusta varten. Astutus suunnitelmat hieman muuttuivat, ja Leonin lisäksi Xian astui Nice Try Dazzling Duff eli Duffy. Tänään tuleekin kuluneeksi tasan viikko ensimmäisestä astutuksesta, jännää :) Jos kaikki menee hyvin ja suunnitelmien mukaan, niin Xian laskettu aika tulee vappu viikolle, jolloin toivotaan, että neiti pyöräyttää pieniä vaaveja tähän maailmaan <3

Eilen neiti kotiutuikin reissultaan, ja voi sitä jälleen näkemisen riemua! Koirat olivat niin iloisia nähdessään pitkästä aikaa ja kyllä itselläkin oli kyynel silmä kulmassa, kun vihdoinkin lauma oli taas kasassa :)

Tänään oltiin Nukan kanssa ensimmäistä kertaa näyttely treeneissä! Täytyy rehellisesti sanoa, että kotona näyttely seisomisen opettelu on jäänyt todella vähälle, mutta pöytää ollaan kuitenkin "muistettu" treenailla tietyin väli ajoin. Vähäisestä harjoittelusta huolimatta Nuka käyttäytyi ja seisoi todella hienosti! Pöytä käyttäytyminen oli täysi kymppi, ei jännittänyt ollenkaan, seisoi jämäkästi ja antoi vieraan ihmisen koskea ja katsoa hampaat. Siis aivan mahtavaa! "Seiso"-käskyn poika hoksasi todella nopeasti ja ringissä meneminenkin alkoi sujumaan hienosti. Välillä tietenkin piti tehdä niitä "kenguru loikkia", mutta ei se mitään! :) Nuka pääsi myös hallilla oleillessaan leikkimään välillä Lilon kanssa treenailun lomassa! Nyt täällä kotona onkin todella väsynyt pentu, voiko tämä olla totta? :)